AktiviteterTisdagsträning

Tisdagar 18,30 MTB samling:
Alla tisdagar från och med första tisdagen i april t.o.m. sista tisdagen i september.
Samling utanför Allebike. Träningen är gratis – ingen föranmälan, bara att dyka upp.

Obs! Detta är ingen ledarledd, organiserad träning utan ett bra & roligt sätt att träna tillsammans, hitta nya cykelkompisar och nya cykelvägar, deltagande sker på egen risk.

Barn och ungdomar hänvisas till Alingsås SportsClub som samlas samma tid och samma plats, medlemsskap i Alingsås SC krävs för deltagande.

Onsdagar 18,00 MTB samling dam:
Alla onsdagar från första onsdagen i april t.o.m. sista onsdagen i juni. Samling utanför Allebike. Träningen är gratis – ingen föranmälan, bara att dyka upp. Vi håller till på de banor som ligger i anslutning till Allebike cykel (alltså ingen ”turkörning”) och tränar teknik, fart och kondition i skogen. Inga förkunskaper krävs men viljan att cykla i skogen måste finnas.

Obs! Detta är ingen ledarledd organiserad träning utan ett bra & roligt sätt att träna tillsammans, hitta nya cykelkompisar och pusha varandra. Deltagande sker på egen risk. Lotta eller Jessica som jobbar på Allebike är med de flesta gångerna men det kan även hända att den eventuella gruppen får köra själva men har då ändå tillgång till våra banor.

Varmt välkomna!