Våra danslärare

Elin

Johnsson

Elin är utbildad vid Balettakadamiens streetlinje i Stockholm och Broadway Dance Center i New York City. Hon har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor. ”På mina lektioner jobbar man med att skapa en helhet mellan musikalitet, uttryck och teknik. Jag vill att alla elever ska känna att dom utvecklas och har roligt. Sky´s the limit!”
Elin är vår huvudansvariga danslärare och under höstterminen 2020 kommer Elin att undervisa i Contemporary, CCC, House och Street.

Linn

Krog

Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Hiphop, CCC och Street.

Amina

Mabrouk

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal. Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Höstterminen 2020 kommer hon att undervisa i Afro och Dancehall.

Emma Hedlund, Danslärare

Emma

Hedlund

Emma har dansat sedan 2015. Hon tycker att dansen är ett sätt att försvinna bort från vardagen och ha kul! På hennes lektioner vill hon att alla ska ha roligt och utvecklas. Under höstterminen 2020 kommer hon undervisa i Afro och Dancehall.

Alvin Holgersson, Danslärare

Alvin

Holgersson

Alvin gör nu sin tredje termin som lärare här på Allebike Dans hösten 2020 och kommer undervisa i Breaking.

Nellie Hallin, Danslärare

Nellie

Hallin

Nellie har dansat sedan 2016. Hon tycker att dansen är ett sätt att uttrycka sig själv på och visa vem man är. På Nellies klasser vill hon att alla ska ha roligt och släppa loss. Under höstterminen 2020 kommer Nellie att undervisa i Afro och Dancehall.

Katerine

Arvidsson

Katte har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Katte undervisar några av de yngre eleverna i Street. De viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt, för visst blir livet roligare med dans?

Lisa

Sandberg

Lisa är vårt senaste tillskott bland härliga danslärare och gör sin första termin här på Allebike Dans hösten 2020. Lisa kommer att undervisa i Contemporary.

Varukorg

loader