Våra danslärare

Elin

Johnsson

Elin är utbildad vid Balettakadamiens streetlinje i Stockholm och Broadway Dance Center i New York City. Hon har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor. ”På mina lektioner jobbar man med att skapa en helhet mellan musikalitet, uttryck och teknik. Jag vill att alla elever ska känna att dom utvecklas och har roligt. Sky´s the limit!”
Elin är vår huvudansvariga danslärare och under vårterminen 2020 kommer Elin att undervisa i Contemporary, CCC och Dancehall.

Linn

Krog

Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Hiphop, Street & Popping.

Amina

Mabrouk

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal. Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Vårterminen 2020 kommer hon att undervisa i Street, Afro och Dancehall.

Emma Hedlund, Danslärare

Emma

Hedlund

Emma har dansat sedan 2015. Hon tycker att dansen är ett sätt att försvinna bort från vardagen och ha kul! På hennes lektioner vill hon att alla ska ha roligt och utvecklas. Under vårterminen 2020 kommer hon undervisa i Street och Dancehall.

Alvin Holgersson, Danslärare

Alvin

Holgersson

Alvin är vårt senaste tillskott bland härliga danslärare och gör sin andra termin som lärare här på Allebike våren 2020. Alvin kommer att fortsätta med sin grupp Streetkillar som startade upp hösten 2019 samt två Breakingklasser.

Nellie Hallin, Danslärare

Nellie

Hallin

Nellie har dansat sedan 2016 och är även med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att uttrycka sig själv på och visa vem man är. På Nellies klasser vill hon att alla ska ha roligt och släppa loss. Under vårterminen 2020 kommer Nellie att undervisa i Street och Afro.

Katerine

Arvidsson

Katte har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Efter att ha varit mammaledig är hon nu tillbaka för att undervisa några av de yngre eleverna i Street. De viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt, för visst blir livet roligare med dans?

Varukorg

loader