Dansshow

På grund av rådande omständigheter kan vi dessvärre inte hålla dansshow som planerat. Vi kommer istället filma hela dansshowen och göra det möjligt för alla att se showen hemifrån.

Varje danstermin avslutas med en färgsprakande dansshow där alla föräldrar, syskon och övriga anhöriga får möjlighet att ta del av vad eleverna lärt sig under terminens gång. Showen hålls i vår egen danssal där vi har tillgång till scen, ljud och scenljus vilket gör att vi har möjlighet att öva på scenen under terminens gång, allt för att det ska kännas så bekvämt som möjligt för eleverna att uppträda. Biljetter till dansshowen köper du online, lite längre ned på sidan.

Under fliken ”Musik & kläder” kommer du kunna se vad just din grupp ska ha för kläder på dansshowen när det närmar sig. Om det är något du saknar eller funderar över så kolla med din danslärare eller någon annan i gruppen, det kanske går att låna, det finns alltid en lösning!

Dansshow 2020 – Inställd

Vi vill göra er uppmärksamma på att vår dansshow filmas och fotograferas. Detta material kan komma att användas på vår hemsida eller vid annan marknadsföring. Det kan även förekomma foto/ filmning under terminens gång.

Varukorg

loader