DANSLÄRARE

Elin Johnsson

1A1B0011

Elin är utbildad vid Balettakadamiens streetlinje i Stockholm och Broadway Dance Center i New York City. Hon har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor.

”På mina lektioner jobbar man med att skapa en helhet mellan musikalitet, uttryck och teknik. Jag vill att alla elever ska känna att dom utvecklas och har roligt. Sky´s the limit!”

Elin är vår huvudansvariga danslärare men kommer att vara mammaledig under höstterminen 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Linn Krog

1A1B0033

Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Afro, Popping, Street och Hiphop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amina Mabrouk

1A1B0023

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal.

Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Höstterminen 2018 blir hennes fjärde termin som danslärare, hon kommer då att undervisa i Street och Dancehall.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lisa Halén

1A1B0012

Lisa började dansa när hon var fyra år gammal och har sedan dess haft dansen i sitt liv. Hon har tidigare undervisat på Allebike och är nu tillbaka!

På Lisas klasser jobbar hon mycket med att våga släppa loss och dansa ut, men framförallt är det viktigaste att ha kul!!!

Höstterminen 2018 kommer Lisa att undervisa i Street.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Emma Hedlund

1A1B0027

Emma har dansat sedan 2015 och är med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att försvinna bort från vardagen och ha kul! På hennes lektioner vill hon att alla ska ha roligt och utvecklas.

 

 

Under höstterminen 2018 kommer hon undervisa i Street och Dancehall.

 

 

 

 

 

 

 

 


Hilma Holmström

1A1B0029

Hilma har dansat sen fyra års åldern och brinner för det, hon är bekant vid de flesta dansstilarna! Dansen för Hilma är en stor del av vardagen då man kommer ifrån skolan och alla vardags-bekymmer och släpper allt.

Hon vill att alla ska trivas på hennes lektioner och att man ska se framemot lördagarna och att få dansa!

Under höstterminen 2018 kommer Hilma att undervisa i Street.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nellie Hallin

1A1B0024

Nellie har dansat sedan 2016 och är även med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att uttrycka sig själv på och visa vem man är. På Nellies klasser vill hon att alla ska ha roligt och släppa loss.

Under höstterminen 2018 kommer Nellie att undervisa i Street.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Katerine Arvidsson

katte

Katerine har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Det viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt! För visst blir livet roligare med dans? Katte undervisar våra yngre elever i Streetdance men kommer att vara mammaledig under höstterminen 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ALLEBIKE MÄRKE