DANSLÄRARE

Elin Johnsson

elin

Elin är utbildad vid Balettakademiens streetlinje i Stockholm och Braodway Dane center i New York City. Han har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor.

Elin är vår huvudansvariga danslärare men kommer att vara mammaledig under höstterminen 2018.

 

 

 

 


Katerine Arvidsson

katte

Katerine har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Under hösten  kommer hon att undervisa våra yngre elever i Streetdance. Det viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt! För visst blir livet roligare med dans?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Linn Krog

linn

Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Afro, Popping, Street och Hiphop.

 

 

 

 

 


Amina Mabrouk

amina

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal.

Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Höstterminen 2018 blir hennes fjärde termin som danslärare, hon kommer då att undervisa i Street och Dancehall.

 

 

 

 

 

 

 

 


Lisa

Ledare Lisa 632x948

Lisa började dansa när hon var fyra år gammal och har sedan dess haft dansen i sitt liv. Hon har tidigare undervisat på Allebike och är nu tillbaka!

På Lisas klasser jobbar hon mycket med att våga släppa loss och dansa ut, men framförallt är det viktigaste att ha kul!!!

Höstterminen 2018 kommer Lisa att undervisa i Street.

 

 

 

 


Emma

Ledare Emma 632x948

Emma har dansat sedan 2015 och är med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma. Hon tycker att dansen är ett sätt att försvinna bort från vardagen och ha kul! På hennes lektioner vill hon att alla ska ha roligt och utvecklas.

Under höstterminen 2018 kommer hon undervisa i Street och Dancehall.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

danslarareALLEBIKE MÄRKE