Danslärare

Elin Johnsson

 

Elin är utbildad vid Balettakadamiens streetlinje i Stockholm och Broadway Dance Center i New York City. Hon har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor. ”På mina lektioner jobbar man med att skapa en helhet mellan musikalitet, uttryck och teknik. Jag vill att alla elever ska känna att dom utvecklas och har roligt. Sky´s the limit!”
Elin är vår huvudansvariga danslärare och under höstterminen 2019 kommer Elin att undervisa i Contemporary, House, CCC och Dancehall.


Linn Krog


Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Afro, Popping och Hiphop samt hålla i vår Freestyle och vuxenklass.


Amina Mabrouk

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal. Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Höstterminen 2019 kommer hon att undervisa i Street, Afro och Dancehall.


Lisa Halén

 

 

Lisa började dansa när hon var fyra år gammal och har sedan dess haft dansen i sitt liv. Hon har tidigare undervisat på Allebike och är nu tillbaka! På Lisas klasser jobbar hon mycket med att våga släppa loss och dansa ut, men framförallt är det viktigaste att ha kul!!! Höstterminen 2019 kommer Lisa att undervisa i Street.


Emma Hedlund

 

 

Emma har dansat sedan 2015 och är med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att försvinna bort från vardagen och ha kul! På hennes lektioner vill hon att alla ska ha roligt och utvecklas. Under höstterminen 2019 kommer hon undervisa i Street och Dancehall.


Alvin Holgersson

 

Alvin är vårt senaste tillskott bland härliga danslärare och gör sin första termin som lärare här på Allebike hösten 2019. Alvin kommer under höstterminen att starta upp en grupp med Streetkillar samt två Breakingklasser vilket känns riktigt kul och spännande! Vi måste också erkänna att vi är lite extra glada att få in en kille i gänget igen!


Nellie Hallin

 

Nellie har dansat sedan 2016 och är även med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att uttrycka sig själv på och visa vem man är. På Nellies klasser vill hon att alla ska ha roligt och släppa loss. Under höstterminen 2019 kommer Nellie att undervisa i Street och Afro.

 


Katerine Arvidsson

Katte har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Efter att ha varit mammaledig är hon nu tillbaka för att undervisa några av de yngre eleverna i Street. De viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt, för visst blir livet roligare med dans?