Danslärare

Elin Johnsson

 

Elin är utbildad vid Balettakadamiens streetlinje i Stockholm och Broadway Dance Center i New York City. Hon har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor. ”På mina lektioner jobbar man med att skapa en helhet mellan musikalitet, uttryck och teknik. Jag vill att alla elever ska känna att dom utvecklas och har roligt. Sky´s the limit!”
Elin är vår huvudansvariga danslärare och efter att ha varit mammaledig under höstterminen 2018 kommer Elin under vårterminen 2019 att undervisa i Modern dans, House, CCC och Dancehall.


Linn Krog


Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Afro, Popping, Street och Hiphop.


Amina Mabrouk

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal. Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Vårterminen 2019 blir hennes femte termin som danslärare här på Allebike dansstudio och hon kommer då att undervisa i Afro och Dancehall.


Lisa Halén

 

Lisa började dansa när hon var fyra år gammal och har sedan dess haft dansen i sitt liv. Hon har tidigare undervisat på Allebike och är nu tillbaka! På Lisas klasser jobbar hon mycket med att våga släppa loss och dansa ut, men framförallt är det viktigaste att ha kul!!! Vårterminen 2019 kommer Lisa att undervisa i Street och House.


Emma Hedlund

 

Emma har dansat sedan 2015 och är med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att försvinna bort från vardagen och ha kul! På hennes lektioner vill hon att alla ska ha roligt och utvecklas. Under vårterminen 2019 kommer hon undervisa i Street och Dancehall.


Hilma Holmström

 

Hilma har dansat sen fyra års åldern och brinner för det, hon är bekant vid de flesta dansstilarna! Dansen för Hilma är en stor del av vardagen då man kommer ifrån skolan och alla vardags-bekymmer och släpper allt. Hon vill att alla ska trivas på hennes lektioner och att man ska se framemot att få dansa! Under vårterminen 2019 kommer Hilma att undervisa i Street.


Nellie Hallin

 

Nellie har dansat sedan 2016 och är även med i dansgruppen Madhouse Reflection som startades av Elin, Linn och Emma Axelsson. Hon tycker att dansen är ett sätt att uttrycka sig själv på och visa vem man är. På Nellies klasser vill hon att alla ska ha roligt och släppa loss. Under vårterminen 2019 kommer Nellie att undervisa i Street.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Katerine Arvidsson

Katerine har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Det viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt! För visst blir livet roligare med dans? Katte undervisar våra yngre elever i Streetdance men kommer att vara mammaledig under vårterminen 2019.