Välkommen till Allebike Dansstudio för Höstterminen 2020.

Hej och tack för att just du anmält dig till danskurs hos oss. Vi tror och hoppas att detta ska bli en riktigt rolig upplevelse för dig! Alla dansklasser startar vecka 35 och omfattar 12 kurstillfällen med uppehåll vecka 44. På grund av rådande omständigheter kommer vi inte hålla någon avslutande dansshow. 
Fortsatt på spåret kring förändring så vet vi att ändringar kan komma att ske snabbt och därför trycker vi extra på att ni alltid håller er uppdaterade via vår hemsida och sociala medier. Vi skickar inte ut någon vidare information mejl- eller telefonledes, att hålla sig uppdaterad är ett eget ansvar under terminens gång.
Vi vill påminna alla elever och anhöriga om dessa hållpunkter som vi måste hjälpas åt att följa

  • Har du några symtom, minsta lilla, ber vi dig att stanna hemma. Du är välkommen tillbaka 48 timmar efter senaste symptom. Hosta och nys i armvecket och tvätta händerna ofta och noggrant!
  • Vi ber er som lämnar och hämtar elever att vänta utanför. Passa på att handla, gå en promenad eller sitt i bilen och njut av lite egentid.
  • På danslektionerna kommer vi påminna eleverna att hålla så gott avstånd det går. Undvik att kramas, hålla hand och så vidare. Viktigt att alla elever lyssnar och följer det som gäller!
  • Ta gärna med din telefon och filma i slutet på lektionerna så du kan öva hemma om vi skulle behöva ställa in framtida lektioner.
  • Byt om hemma! 
  • Har du håltimma mellan klasserna eller något annat som gör att du måste stanna kvar i lokalerna så kan du vänta i pingissalen eller i utrymmet vid ingången.

Väl inne i danssalen är det viktigt att alla elever håller en god ton och visar respekt mot både läraren och varandra. Under lektionen råder mobilförbud då det stör undervisningen, undantag är de tillfällen då läraren låter eleverna filma koreografin i slutet på lektionen. Filmerna ska bara användas i syfte att träna hemma och inget som vi vill se läggs ut på sociala medier, om inget annat är överenskommet mellan alla elever och läraren. Vi vill påminna om att det endast är läraren och eleverna som får vistas i danssalen under pågående lektion. 

Stunden innan och efter danslektionen är inte dansläraren ansvarig för eleverna. Många danslärare har lektioner efter varandra och har inte möjlighet att vänta in de som ska hämta, självklart ser vi till att alla kommer ut ur danssalen och hittar till dörren men vi kan inte springa runt och leta efter anhöriga eller förväntas hålla alla barn under uppsyn innan lektionerna drar igång.

Vi vill göra er uppmärksamma på att våra danslektioner ibland fotas och filmas. Detta material kan komma att användas på vår hemsida, sociala medier eller annan marknadsföring av vår dansstudio.

Om ni har några som helst vidare frågor eller funderingar är vi alltid välkomna att höra av er till oss, vi svarar så fort vi kan! Ni hittar oss här:Facebook: Allebike Dansstudio Hemsida: https://allebike-gym.se/dans/Instagram: allebikedansstudioMail: dans@allebike.se

Allebike Dansstudio- Vincents Alingsås ABVincents Väg 4441 92 Alingsås 

Varmt välkommen till oss! 

/Linn, danslärare.

Varukorg

loader