Vi kör igång dansen!

Imorgon kör vi igång terminen igen! Vi ber alla att läsa igenom informationen nedan noggrant:

• Har du några symtom, minsta lilla, ber vi dig att stanna hemma. Du är välkommen tillbaka 48 timmar efter senaste symptom. Hosta och nys i armvecket och tvätta händerna ofta och noggrant!
• Vi ber er som lämnar och hämtar elever att vänta utanför. Passa på att handla, gå en promenad eller bara sitta i bilen och njuta av lite egentid.

• På danslektionerna kommer vi påminna eleverna att hålla så gott avstånd det går. Undvik att kramas, hålla hand osv. Viktigt att alla elever lyssnar och följer det som sägs!
• Ta gärna med din telefon och filma i slutet på lektionerna så du kan öva hemma om vi skulle behöva ställa in framtida lektioner.
• Byt om hemma!
• Har du håltimma mellan klasserna eller något annat som gör att du måste stanna kvar i lokalerna så kan du vänta i Pingissalen.

Den största förändringen för er som ska dansa är att vi ändrar om entréerna för att undvika större folksamlingar.

För dig som dansar i stora danssalen: Du kommer nu att gå in på baksidan av byggnaden i dörren som används på våra dansuppvisningar. Det finns toaletter i anslutning till danssalen där du kan gå på toaletten, fylla på vattenflaskan och tvätta händerna.

För dig som dansar i lilla salen: Du kommer nu att gå in i ”gymdörren” som finns på framsidan till vänster om den vanliga ingången. Du kommer att dansa i sal 3 som ligger till vänster när du kliver in korridoren. I korridoren finns det tillgång till toalett. Vi kommer alltså inte använda den lilla salen vi normalt sätt är i.
Facebook finns videos som du hittar i kommentarsfältet där vi visar vart du ska ta vägen.

Innan informationen är slut vill vi påminna om att det kan komma att ske snabba förändringar och vi ber er alla att kika in på Facebook, Instagram eller hemsidan innan ni åker hemifrån. Tack för att ni läst igenom all information! Vi ses!

Varukorg

loader