Viktig information

Hej på er alla, äntligen är vi igång igen efter vårt lilla uppehåll! Vi hade en fantastisk start förra veckan och det var så kul att träffa er alla igen!

Rådande omständigheter ställer extra krav på båda oss lärare och elever men också anhöriga. Om vi hjälp åt så gott det går så kommer terminen förhoppningsvis flyta på utan problem. Det är en ny situation och vi anpassar oss så gott vi kan efter de förändringar vi fått göra.

Vi vill påminna alla om informationen vi skickade ut i välkomstbrevet i början av terminen. Det är viktigt att tänka på att lyssna på dansläraren för att lektionerna ska fungera samt hålla en god ton och visa respekt gentemot lärare och kurskamrater. Under lektionen råder mobilförbud då detta stör undervisningen, undantag endast vid filmning av koreografi när dansläraren säger att det är okej. Vid pågående dansklass får endast elever och lärare vistas i salen, det finns elever som blir störda när anhöriga vistas i danssalen.

Eftersom vi har begränsad möjlighet att låta elever som ska dansa att vänta inomhus så önskar vi att ni lämnar eleverna så nära inpå lektionsstart som möjligt och att eleverna kommer ombytta och klara. Det är viktigt att du som anhörig är på plats innan och efter lektionen då danslärarna inte har möjlighet att ta ansvar för väntande elever för och efter lektionerna. Detta är extra viktigt i dagsläget. Danslärarna ser till att alla elever lämnar danssalen och hittar ut men därefter är det anhörigas ansvar. 

Vi kommer inte att ha någon avslutande uppvisning vid terminsavslut. Istället kommer vi att filma en liten video från varje klass och lägga upp på våra sociala medier så familj och vänner kan se vad vi gjort under terminens gång. Om någon inte vill vara med så pratar man med berörd danslärare, det är frivilligt att vara med på videon. Schemat som normalt sätt brukar släppas i samband med uppvisningen kommer att släppas närmare terminsstart då framtiden är lite oviss för tillfället. Håll utkik på våra sociala medier och hemsida, vi laddar upp information när det är aktuellt.

Till sist vill vi påminna om att kika in på Facebook eller Instagram varje gång innan ni åker hemifrån för aktuella uppdateringar. Det kan ske snabba förändringar och vi har inte möjlighet att ringa eller mejla alla berörda elever/anhöriga i dessa situationer. 

Tack för att du har läst och håller dig uppdaterad på våra sociala medier och hemsida!

Varukorg

loader